Csapatépítő program

A Hotel szieszta ideális helyszín csapatépítésre

Crazy Garage

A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós (Escape Game) játékokhoz hasonlítható, egy küldetéspálya!

Kreatív problémamegoldást igénylő csapatjáték, melyben az egyes csapattagoknak és a csapat egészének is szüksége van a kreatív agyféltekére. Leginkább a számítógépek és az okostelefonok világából ismert logikai kalandjátékokhoz hasonlítható, ahol egy adott cél érdekében kell 60 perc alatt teljesítenünk a küldetést, különféle feladatok, ötletes szerkezetek és tárgyak segítségével.

Itt megtapasztalhatják a számítógépek és okostelefonok világából megismert logikai kalandjátékok valóságba átültetett élményét: jöjjenek el egy csapattal és próbálják ki, milyen érzés egy szerkezetet valóságban működésre bírni, egy titkos ajtót valóságban kinyitni és mindazt, amit eddig csak a virtuális térben élhettek át. Hatalmas nevetésekre, homlokcsapkodásokra és izgalmakra számíthatnak!

Nincs szükség lexikális tudásra, mindössze kreativitásra és csapatmunkára!

További információ és ajánlatkérés a sopron@crazygarage.hu e-mail címen.

Töltse le a CRAZY CSAPATÉPÍTŐ TÁJÉKOZTATÓJÁT!

Erdei séták és kerékpártúrák

Ismerje meg túravezetővel Sopron erdőit vagy vezetett kerékpáros kirándulás alkalmával a világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj barátságos vidékét. A néhány órás sétáktól kezdve az egész napos gyalogos és kerékpáros túrákig minden korosztály számára érdekes programok várják az év minden napján.

Valamennyi program értékét az idegenvezető kalauzolása nyújtja a leglátványosabb útvonalakon, illetve különleges előadásai teszik teljessé. Sopron nevezetes látványosságaihoz vezető, jórészt erdei séták során betekintést nyerhetnek a magyar erdő- és vadgazdálkodás szakmai oldalára és az erdők életébe.

A kerékpáros kirándulások, túrák a környék történelmi, természetvédelmi és gasztronómiai bemutatását szolgálják.

Ajánlatokat és további részletes információt ITT találhat.

Racing Arena Sopron gokart pálya

A Racingarena Sopron 8000 m2 területen, négy, több mint 1000 méter hosszú köridőmérővel felszerelt verseny és terep pályával, jó minőségű aszfalttal és a tanulásra, versenyzésre egyaránt alkalmas pályavonallal, 15 RIMO Honda motoros, 8 drift gokarttal, 4 elektromos kisgyermek és kétszemélyes crossgokarttal várja a sebesség szerelmeseit.

A pályafoglalást ITT találhatja, további információ pedig ezen a linken elérhető.