Ismerje meg a megújuló Hotel Szieszta legújabb szobáját!

Deluxe szoba >> FOGLALÁS    

 


Stílus és Design:

A természetközeliség és elegancia minden részletben megjelenik ebben a panorámás és jól berendezett szobában. A modern és mégis meghitt dizájnelemek egyszerre kellemes, hűvös, erdei hangulatú légkört teremtenek, amely a kikapcsolódás tökéletes helyszíne.

   
Kényelem és Felszereltség:

A 100 x 200 méretű boxspring ágy prémium minőségű matraccal garantálja az édes álmokat. A szoba berendezése modern bútorokkal és díszítőelemekkel van ellátva, mely elegendő helyet biztosít akár több napos, hetes itt tartózkodáshoz is.

DELUXE szobáink alapfelszereltsége a következő:   
Fürdőszoba:

A deluxe fürdőszoba modern és stílusos. Prémium minőségű csempékkel burkolt, zuhanyzóval és minőségi fürdőszoba kiegészítőkkel van ellátva. Kényeztesse magát olasz magas minőségű fürdőszobai kozmetikumainkkal! A komponensek tökéletes kiegyensúlyozottsága, a semleges pH értéke biztosítják a termékek hatékonyságát, miközben nem irritálják a bőrt. Gyengéd formulája ideálissá teszi a gyakori használatra, friss illata kellemes élményérzetet biztosít. Az édes és virágos illatot a rózsa és a mandarin jegyei különböztetik meg, az ibolya és a liliom jegyei pedig teljessé teszik az érzéki élményt, érzéki és aromás illatokat szabadítva fel.

  FOGLALJA LE PIHENÉSÉT DELUXE SZOBÁNKBA! >> SZOBAFOGLALÁS