Edzőtábor

Felkészülés és edzőtábor egyedi természeti környezetben: Sziesztázzanak Sopronban csoportos kedvezménnyel!

  

Sopron város híres a sport iránti szeretetéről, hiszen férfi-női kosárlabdázóinkat világszerte ismerik, már sok dicsőséget hoztak városunknak. A városi sportcsarnok, valamint edzőpályák kezelői egyaránt szívesen biztosítanak lehetőséget a csapatoknak a felkészüléshez. Szállodánk közelében található:

Szállodánk az elmúlt években több magyar és nemzetközi csapatnak adott otthont a sportvezetők, edzők és a sportolók legnagyobb megelégedésére. Ezt a hagyományt szeretnénk folytatni azzal, hogy edzőtáborozásra, versenyekre való felkészüléshez kínálunk lehetőséget gyönyörű környezetben, barátságos árakkal, minden igényt kielégítő speciális étrenddel és udvarias személyzettel.

A fárasztó edzések után számos testet, lelket kényeztető szolgáltatással várja Vendégeinket Fitness-Wellness részlegünk, ingyenes városnézés keretében ismerkedhetnek a Hűség városával, a történelmi belváros nevezetességeivel és erdőmérnök kíséretében fedezhetik fel a soproni erdők növény- és állatvilágát (térítés ellenében, lekérésre). A csapattagok szórakozásáról drink bárunk, billiárd és játékgépek gondoskodnak.

  
Az ezerarcú Sopron és környéke számtalan programlehetőséggel garantálja a maradandó élményeket! Három ország értékeivel ismerkedhetnek meg egy üdülés alatt, hiszen Ausztria és Szlovákia is karnyújtásnyira található. A tökéletes feltöltődést a minden évszakban lenyűgöző természeti környezet és a kristálytiszta levegő teszi teljessé!


Örömmel várjuk szíves érdeklődésüket a CSOPORTOS AJÁNLATKÉRÉS–re kattintva,

vagy lent látható elérhetőségeink bármelyikén!

Kapcsolattartó: Pauer Dóra, megbízott értékesítés vezető