Esküvők

Pecsételjék meg szerelmüket a hűség városának legnagyobb szállodájában, a Hotel Sziesztában!

eskuvo2_sepia eskuvo_1 etterem1_szepia_eskuvo

Szállodánk kiváló helyszínt biztosít a Nagy Naphoz 20 főtől akár 250 főig.

A reprezentatív zöldövezeti környezet, a tágas természetes megvilágítással rendelkező légkondicionált étterem, a különtermek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy emlékezetessé tegyék esküvőjüket és maradandó élményeket biztosítsanak Vendégeinknek.

 

A LEGNAGYOBB SOPRONBAN – HOTEL SZIESZTA

A Hotel Szieszta Sopron legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A szálloda 240 erkélyes Classic, Comfort és Standard szobáiból pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra.

Szállodánkban élvezhetik a szubalpesi klimatikus gyógyhely varázsát és megismerkedhetnek műemlékekben gazdag városunk kulturális, sport és szórakoztató programjaival is.

Fitnesz-Wellness Centrumunk különböző testet-lelket kényeztető szolgáltatásokkal, a Szieszta Tenisz Klub 6 salakos teniszpályával és egyéb sportprogramokkal várja az érdeklődőket. Öthektáros parkunkból közvetlen kijárat nyílik az erdei túraútvonalra és futópályára, ahol a könnyed gyalogtúrától a csapatépítő programokon át az extrémsportig határtalanok a lehetőségek.

Örömmel várjuk szíves érdeklődésüket az alábbi elérhetőségeken, vagy ide kattintva!

RENDEZVÉNYTERMEK

Konferencia és szekciótermeink, valamint rendezvénysátrunk 20 főtől 250 főig kiválóan alkalmasak esküvők lebonyolítására.

A rendezvények helyszínét a földszinten a 250 fős, igény szerint osztható éttermünk, az első emeleten egy különterem, valamint a parkban található zöldövezeti rendezvényterületünk biztosítja.

img_7742 kulter4 

 

 

Étterem

 

Ciklámen terem

Elhelyezkedés

földszint

1. emelet

Alapterület

200 m2

140 m2

Színházszerű elrendezés

250 fő

100 fő

Állófogadás

350 fő

180 fő

Bankett

250 fő

60 fő

Belmagasság

3,45 m

2,80 m

Légkondicionált

igen

igen

Természetes fény

igen

igen

Terembérleti díj és nyitva tartás hosszabbítás: 4.00 óráig térítésmentes, ezt követően minden megkezdett óra 20.000 Ft.

VENDÉGLÁTÁS

Tapasztalt séfünk által vezetett konyhánk minden igényt kielégítő, ízletes ételeket kínál a hazai és a nemzetközi gasztronómiai palettáról, melyeket a profi kiszolgálás tesz teljessé. Ételkínálatunkban előzetes igény szerint szerepelnek táplálékallergiásoknak (glutén- és laktózérzékenyeknek, valamint cukorbetegeknek) is megfelelő ételek.

Szállodánkban széles választékot kínáló saját cukrászat működik az édes-, sós aprósüteményektől kezdve a macaronokig a hagyományos esküvői tortáktól a gluténmentes tortákig elkészítjük az igényeiknek legmegfelelőbb desszerteket.

       

SÜTEMÉNYEK, TORTÁK

Szállodánkban széles választékot kínáló saját cukrászat működik az édes-, sós aprósüteményektől kezdve a macaronokig a hagyományos esküvői tortáktól a gluténmentes tortákig elkészítjük az igényeiknek legmegfelelőbb desszerteket. Szíveskedjenek megadni az igényeiket, hogy elkészíthessük személyre szabott ajánlatunkat. 

             

ITALOK

A fogadóital, 1 pohár pezsgő SZÁLLODÁNK AJÁNDÉKA, italfogyasztás az aktuális itallapunk kínálatából. Ajánlatkérés és érdeklődés