HU EN DE

Osztálykirándulások

Kedves Pedagógus!

P0349Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk Sopront és környékét és a változatos programokat, melyek a gyermekek részére élményszerű tanulást biztosítanak ebben a csodálatos környezetben.

Ha szeretnék felfedezni hazánk legnyugatibb csücskének kulturális és természeti értékeit, jöjjenek el hozzánk és szerezzenek feledhetetlen élményeket.

Szállodánk kitűnő helyszín csillagtúrák szervezéséhez. A Hotel Sziesztából kilépve már a Lövérek erdejében találják magukat, amely minden korosztálynak megfelelő túrahelyszín. A Lővérektől a Fertő-Hansági Nemzeti Parkig megismerhetik a tájra jellemző állat és növényvilágot, mindemellett megcsodálhatják a Hűség városának kulturális értékeit. Sopron, hazánk egyik legrégebbi, legszebb ékszervárosa látogatásra invitálja vendégeit. Az ősi település a Nyugat Kapujában, az Alpokhoz tartozó Soproni – hegység és a Balfi – dombság által övezett szelíd völgyben terül el. Sopron a teljesség élményét kínálja: építészet és táj tökéletes harmóniáját, izgalmas kirándulásokat, új és új felfedezéseket, emellett pedig színvonalas kulturális programokat, vendéglátást.

A Hotel Szieszta sok szeretettel várja a környéket megismerni vágyó osztályokat.
Amit kínálunk a sokszínű kirándulások mellé: kényelmes szállást, kitűnő kilátással a Lövérekre, gazdag büféreggelit és ízletes vacsorát a magyar és nemzetközi konyha és a helyi ételek íz kavalkádjával.

Örömmel várjuk szíves érdeklődésüket az alábbi elérhetőségeken!

Klaizerné T. Erika

Sales Manager
Telefon: +36 99 314 260
Mobil: +36 30 398 0743
E-mail:

Ötletek osztálykirándulásra

A Hotel Szieszta és a www.osztalykirandulasok.hu közötti partnerkapcsolat révén a szállodában megszálló csoportok az alábbi programokat 20% kedvezménnyel igényelhetik:

Kulturális és interaktív városfelfedező programok Sopronban:

Sopron turisztikai célpontjainak (múzeumok és más látványosságok) felfedezése:

Csapatépítés kicsiknek, nagyoknak:


Az 1 napos programcsomagokat a Hotel Sziesztában megszálló csoportok a következő kedvezményekkel igényelhetik: