Főoldal » Hírek » Programok Sopronban és környékén

Programok Sopronban és környékén

Programok Sopronban és környékén

Sopron és környéke gazdag programkínálatában és látványosságaiban mindenki talál kedvére valót korosztálytól, és érdeklődési körtől függetlenül. A Tavaszi Napok, a SopronFest (2023.04.22-05.01), a Borünnep (2023.05.19-21.), az Ünnepi Hetek, Tündérfesztivál (2023.06.10.) vagy a Szüreti Napok (2023.09.08-10.) csak néhány kedvcsináló az egész éves kínálatból.

A közeli Fertődön találjuk az ország legnagyobb barokk-rokokó kastélyát, melyet az Eszterházy család építtetett. A Fertőrákosi Kőfejtő népszerű kirándulóhely a Barlangszínház változatos programokat ajánl a kultúra szerelmeseinek, Nagycenken és Fertőszéplakon megcsodálható a régió fejlődését az elmúlt évszázadokban meghatározó Széchenyi család kastélya.

Érdemes végig látogatni a néhány kilométerre, a határ túloldalán lévő lenyűgöző várkastélyokat, mint a kismartoni Esterházy-kastély, Léka, Fraknó, vagy Borostyánkő.

A Hotel Szieszta kitűnő kiinduló pontja a kirándulásoknak, Bécs és Pozsony is elérhető távolságra található. A téli sportok kedvelőit pedig a semmeringi világszínvonalú sípályák várják.

Az aktuális havi városi programokat, eseményeket itt találják.