Sörgyártúra

A 125 éves Soproni Sörgyár újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt!

img_1938


Egy különleges sörgyártúra során az érdeklődők megismerkedhetnek a Sörgyár történetével, bepillantást nyerhetnek a sörfőzés rejtelmeibe, testközelből tapasztalhatják meg, hogyan készül a világ legnemzetközibb söre a Heineken, vagy Magyarország legnépszerűbb söre a Soproni. A sörgyártúra hossza kb. 2,5 óra, amelynek zárásaképpen vendégeiket egy sörkóstolóra is meginvitálják.

Részvételi díj: 1.990 Ft
Nyugdíjas, diák és soproni bejelentett lakcímmel rendelkező látogatóknak: 1.590 Ft


Fizetés kizárólag a helyszínen készpénzben lehetséges. A belépőjegy a következőket tartalmazza:


A program csoportos formában (10 főtől maximum 20 főig), kizárólag előzetes bejelentkezés alapján indul. Esetlegesen felmerülő speciális, egyedi igényeket (pl.: mozgássérült látogató, idegen nyelvű vezetés, stb.) az időpont-egyeztetés során legyen kedvesek jelezni!

Bejelentkezés csoportok számára lehetséges a sorgyartura@heineken.hu e-mail címen, vagy a 06 30 630 8785-ös telefonszámon.


Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a Soproni Sörgyártúrán kizárólag 14 év feletti látogatók vehetnek részt. 18 éves kor alatt a Sörgyár csak nagykorú felügyelete mellett látogatható.

Zokni, zárt cipő és hosszúnadrág viselése kötelező, időjárási viszonyoktól függetlenül férfi, és hölgy látogatóink számára egyaránt.

A HEINEKEN Hungária Zrt. üzemi területére alkoholos befolyásoltság alatt belépni tilos, mely a Soproni Sörgyártúrán való részvételnek szintén feltétele.

A Soproni Sörgyártúra házirendjét itt tekintheti meg.

A túrára való jelentkezéssel a résztvevők elfogadják a sörgyártúra házirendjét, és a HEINEKEN Hungária Zrt. szabályzatát.

A túrán az érdeklődők saját felelősségükre vesznek részt.

img_1968 img_2011 img_2004