Kedvezményezett neve:

MSF Hotel Management Korlátolt Felelősségű Társaság

 Projekt címe:

 A Hotel Szieszta munkatársainak képzése   

 Szerződött támogatás összege:       

42 902 200 Ft

 Támogatás mértéke:

100,00 %

 Projekt tartalma:

A Hotel Szieszta Sopron legnagyobb szállodája az Alpok lábánál, a híres Lővérek egyik legszebb pontján a városközponttól 15 percnyi távolságra egy gyönyörű öthektáros őspark közepén áll. A szálloda 268 erkélyes Classic, Standard és Családi szobáiból pompás kilátás nyílik a soproni hegységre és a belvárosra.

Szállodánkban élvezhetik a szubalpesi klimatikus gyógyhely varázsát és megismerkedhetnek műemlékekben gazdag városunk kulturális, sport és szórakoztató programjaival is.

A képzések megvalósulásával dolgozóink hatékony munkavégzését és szakmai ismeretének bővülését ezáltal a szállodánkban megforduló vendégek, csoportok, konferenciák elégedettségének növekedését várjuk. A törzsvendégek gyakoribb foglalását, az új szolgáltatásoktól pedig új partnerek, utazási irodák, cégek érdeklődését, bevétel növekedést várunk.A szálloda vezetése elkötelezett abban, hogy a cég fejlődését a munkatársak képzése révén is elősegítse. A dolgozók folyamatos fejlesztésére, képzési igényeik kielégítésére fontos a kommunikáció képzés, melynek célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak hatékony verbális és nonverbális kommunikációra. Ezáltal is elérhető a szolgáltatás színvonalának növelése, illetve a vendégelégedettségi szint emelése.

A képzési folyamatok során projektor, kivetítő, flip-chart tábla, kamera, fényképezőgép, ppt dokumentumok használata is, digitalizáció útján megy végbe. A képzés lezárása és összesítése tesztekkel, kérdőívekkel, fotókkal, háttéranyagokkal és tananyagokkal, továbbá IKT eszközökkel támogatott.

A képzések célja: a kurzus során megszerezhető kompetenciákkal olyan új aktivitások alkalmazása, melyek hatékonyan támogatják a kommunikációt. Konkrét cél, hogy legyenek képesek felismerni a személyiségüket, legyenek képesek megismerni mások személyiségét, és ennek figyelembevételével tudjanak kommunikálni velük, ismerjék meg a résztvevők kommunikáció-csapdáit, illetve ezek elkerülési formáit váljanak alkalmassá életszerű verbális és nonverbális kommunikációra.

 Projekt befejezési dátuma:

            2019.08.29.

 Projekt azonosító száma:

GINOP-6.1.6-17-2018-00362