Ismerje meg wellness részlegünket!

  • wellness-sziesztasopronBeltéri medence 26-27 °C
  • Finn szauna
  • Sókabin
  • Oxigénterápia
  • Masszázságyak
  • Szolárium
  • Fitneszterem

Oxigénterápia

Hiszen oxigén nélkül nincs élet.

Az oxigénterápia koncentrált oxigén belégzését jelenti. A kúra egészségessé és erőssé teszi a testet, erősíti az immunrendszert és segíti a szervezet öngyógyító folyamatait.

Mindenkinek ajánljuk, aki a hétköznapok rohanó forgatagában gyors regenerálódásra, kikapcsolódásra vágynak.

Infraszauna

A szépségért és az egészségért!

Kiváló az izom és ízületi betegségek, sportsérülések, különböző hát- gerinc- és végtagfájdalmak, szív- és érrendszeri betegségek és allergiás bántalmak kezelésére. Kiváló immunerősítő, növeli a vérkeringés intenzitását, fokozza a szív működésének hatékonyságát. A téli időszakba megakadályozza az influenza kialakulását és szövődményeit. Méregtelenít és fogyaszt, valamint gyorsítja a sebek gyógyulását. A narancsbőr ellen is csodákra képes, hatására a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik. Hangulatunkra és jó hatással van, depresszió- és stressz megelőző és csökkenti a fáradságot. 

Ceragem masszázságy

A fájdalmat és a stresszt okozó testi kimerültségek ellen

Egyesíti magában a fényterápia, a hőterápia, az akupresszúra és a masszázs gyógyító hatását. A meleg kövek végig haladnak a gerinc vonalában és az akupunktúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, a hő pedig felerősíti ennek hatását. Megnyitja a meridiánokat és gyógyító energiával tölti fel a testet, így segíti a Chi áramlását.

Jade lávaköves masszázságy

Töltődjön fel energiával, javítsa vitalitását!

ceragem_masszazs1

Az átmelegített jade kövek és a masszázságyba beépített karbon lapok által sugárzó infrahő együttes hatása, valamint a gerinc mentén finoman csúszó mozgással haladó masszázs megnyitja a meridiánokat és jótékony energiával tölti fel a testet. A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javítását.

Javul a sejtek közötti kommunikáció és anyagcsere. Erősödik az immunrendszer, nő a vitalitás, a szervezet öngyógyító mechanizmusa megerősödik, nyújtja és rugalmasítja a gerincet. Javítja a fizikai, szellemi és lelki állapotunkat.

Sószoba

Élvezze a sós tengeri levegő gyógyító, szépítő és ellazító erejét!

soszoba A sókabinban a párolgó sótartalom egyrészt külsőleg hat: puhítja a bőrt, másrészt belélegzés útján gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A speciális mikroklímában jól gyógyíthatók a krónikus légzőszervi betegségek. Kiválóan alkalmas az asztma, légúti gyulladások, arcüreg, allergia, bőrbetegségek, idegrendszeri, szív- és érrendszeri megbetegedések kezelésére. Kimerültség és stressz ellen is hatékony.
Masszázsok

Felfrissülés testnek és léleknek
Hátmasszázs 25' 4 500 Ft
Stresszoldó aroma masszázs 25' 5 900 Ft
Szőlőmagolajos masszázs 25' 5 900 Ft
Csokoládé masszázs 25' 5 900 Ft
Teljes testmasszázs 30' 7 300 Ft

Fitness - wellness árlista

Egyéb szolgáltatások

Jade-lávaköves masszázságy 20'

Jade-lávaköves masszázságy 40'

2 000 Ft

3 000 Ft

Ceragem masszázságy 40' 2 000 Ft
Oxigénterápia 60' 1 500 Ft
Infraszauna 30' 1 800 Ft
Sószoba 60' 1 000 Ft
Szolárium 5' 500 Ft

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árak az ÁFA-t tartalmazzák.

Kiemelt ajánlatunk