Angelico Szalon Sopron

Az Angelico Szalon Sopron szívében, a Várkerülettől 5 percnyi sétára található. Visszatérő vendégeink már jól ismernek minket és munkánkat. Családias hangulat, kényelmes és feltöltődést biztosító szépülés vár itt mindenkire. A minőségi kiszolgálás és professzionális termékek iránt elkötelezettek vagyunk: vendégeink csak azt kapják, amit mi is kívánnánk magunknak.

 

A szalonba betérő vendégek teljes szépülést kapnak: a fodrászat, pedikűr, manikűr, műköröm, masszázs és kozmetika elszeparált helyiségei mindezekhez kínálnak nyugalmas környezetet. Kollegáink kiválasztásakor fontos számomra hogy a szakmai tudáson kívül szimpatikus és kellemes benyomást keltsenek vendégeink számára. Hiszen a vendég a szalonban nem csak szépülni hanem ellazulni és lelkileg megújulni is szeretne.

Megfizethető árak, színvonalas szolgáltatás, exkluzív, elegáns környezetben. Látogasson el hozzánk és érezze a kényeztetést!

 

A Szieszta Hotel vendégei -15% kedvezményt kapnak a szolgáltatások munkadíjából! Előzetes időpontfoglalás szükséges! További részleteket itt találnak!

NYITVA TARTÁS:

Hétfőtől-Péntekig: 8-17 óra
Szombat: 8-13 óra

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Címünk: H-9400 Sopron, Paprét 5.

Telefon: +36 99 510-227