Ismerje meg a Hotel Szieszta szobáit!

Standard szoba

Szállodánk Standard szobái újabb bútorzattal és fürdőszobával rendelkeznek. Francia ágyas  és  különálló ágyas elhelyezés is kérhető. Televízió, telefon, kisméretű hűtőszekrény és zuhanyzós, vagy kádas fürdőszoba tartozik a szobához.

Standard típusú szobáink nincsenek felszerelve légkondicionálóval.

Szobakapacitás:


standard_hyatt6_

Comfort szoba

Comfort típusú szobáink berendezése egyszerű, a szobák újabb típusú zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek. Franciaágyas és két különálló ágyas szoba is kérhető. A szobában az alapfelszereltséghez tartozik a kisméretű hűtőszekrény,

TV és telefon.

Comfort típusú szobáink nincsenek felszerelve légkondicionálóval.

Szobakapacitás:


Classic_ketagyas_3

Classic szoba

A kétágyas Classic szobatípus berendezése régi típusú, a fürdőszobákban kád található. Franciaágyas, két különálló ágyas, elhelyezés is lehetséges. A szobában az alapfelszereltséghez tartozik a kisméretű hűtőszekrény, TV és telefon.

Classic típusú szobáink nincsenek felszerelve légkondicionálóval.

Szobakapacitás:


Háromágyas classic szoba

Háromágyas Classic típusú szobáink berendezése egyszerű, régi típusú bútorzattal és fürdőkádas fürdőszobával. A szobában 3 db egyszemélyes, nem összetolható ágy található. A szobában az alapfelszereltséghez tartozik a hűtőszekrény, TV és telefon.

Háromágyas classic szobáink nincsenek felszerelve légkondicionálóval.

Szobakapacitás:


Csaladi_szoba_nappali_2

Családi szoba

Családi szobáinkat kisgyermekes családoknak ajánljuk. Ezen szobák két légterűek; egy franciaágyas hálószobából és egy másik részből állnak, melyben két egyszemélyes ágy található. A két helyiséget nem választja el ajtó.

Családi szobáink nincsenek felszerelve légkondicionálóval.

Szobakapacitás: