Hotel Szieszta - A legnagyobb Sopronban

Sopron Nyugat-Magyarországon, az Alpok lábánál, az osztrák határ közelében található történelmi kisváros. Szubalpin klimatikus gyógyhely, egy történelmi borvidék központja, műemlékekben, kulturális, sport és szórakoztató programokban gazdag település. A Hotel Szieszta Sopron város legnagyobb szállodája egy öthektáros őspark mellett a Lővérek erdeiben található, nyugodt, csendes, reprezentatív környezetben, a történelmi belvárostól 15 perc sétára.

Sziesztázzon Sopronban!

Parkunkból közvetlen kijárat nyílik az erdei túraútvonalra és futópályára. Szállóvendégeink részére foglaltságtól függően szombatonként térítésmentes városi sétát szervezünk ahol idegenvezetőnk bemutatja Sopron valamennyi látványos értékét. Az ismeretterjesztő városi sétánkat minden korosztály számára ajánljuk. A szállodától elérhető távolságra lévő osztrák sípályák kínálnak további lehetőséget a sportok szerelmeseinek a téli hónapokban.

A gyermekes családokat a hotelben Katica Játszószoba várja. Emellett biliárdasztalok és a lobbyban található játékautomaták szolgálják a szórakoztató kikapcsolódást.

Szállodánk állatbarát. Szeretettel várjuk kistestű házi állattal érkező vendégeinket, akik pihenésük alatt is szeretnék maguk mellett tudni kedvencüket.

Ismerje meg sopron legnagyobb szállodájának szobáit!Háromágyas Classic szoba

Háromágyas Classic típusú szobáink berendezése egyszerű, régi típusú bútorzattal és fürdőkádas fürdőszobával. A szobában 3 db egyszemélyes, nem összetolható ágy található. A szobában az alapfelszereltséghez tartozik a TV és telefon. Ezek a szobák még nem kerültek felújításra.

Szobakapacitás:

Kétágyas Classic szoba

A kétágyas Classic szobatípus berendezése régi típusú, a fürdőszobákban kád található. Franciaágyas, két különálló ágyas, elhelyezés is lehetséges. A szobában az alapfelszereltséghez tartozik a TV és telefon. Ezek a szobák még nem kerültek felújításra, RETRO szobák!

Szobakapacitás:

Comfort szoba

Comfort típusú szobáink berendezése egyszerű, a szobák újabb típusú zuhanyzós, vagy kádas fürdőszobával rendelkeznek. Franciaágyas és két különálló ágyas szoba is kérhető. A szobában az alapfelszereltséghez tartozik a TV és telefon.

Szobakapacitás:

Standard szoba

Szállodánk Standard szobái újabb bútorzattal és fürdőszobával rendelkeznek. Francia ágyas  és  különálló ágyas elhelyezés is kérhető. Televízió, telefon és zuhanyzós, vagy kádas fürdőszoba tartozik a szobához. Ezek a szobák még nem estek át a teljes felújításon.

Szobakapacitás:

Családi szoba

Családi szobáinkat kisgyermekes családoknak ajánljuk. Ezen szobák két légterűek; egy franciaágyas hálószobából és egy másik részből állnak, melyben két egyszemélyes ágy található. A két helyiséget nem választja el ajtó. Ezek a szobák még nem kerültek felújításra.

Szobakapacitás:

Sziesztázzon aktívan!

Várjuk szeretettel Sopronban!