HU EN DE

Kedves Vendégünk!

Annak érdekében, hogy pihenésük biztonságos és teljes körű legyen az ózonos fertőtlenítés bevezetésén túl az alábbi szigorú higiéniai szabályok betartása és betartatása mellett várjuk Önöket szeretettel szállodánkban! Újranyitás 2020.05. 29-én!

 1. A szálloda teljes kapacitásának, azaz a 260 szobának és a 200 m2-es étteremnek csak egy részét értékesítjük.
 2. A szobák, a közösségi terek, az étterem, a wellness centrum és a mosdók takarítására és fertőtlenítésére még nagyobb hangsúlyt fektetünk.
 3. Takarítás és fertőtlenítés a leghatékonyabb ózonos technológiával történik, mely 99,8%-ban vírusmenetes környezetet biztosít, a COVID 19 koronavírussal szemben is hatékony, az ismert összes vírus és baktérium ellen hatásos.
 4. A liftek előterében mind a 9 emeletre, valamint az étterem és a wellness centrum előterébe kézfertőtlenítő tartályokat helyezünk ki.
 5. A lifteket 100%-os alkohollal fertőtlenítjük.
 6. A tányérok, poharak és evőeszközök tisztítása és fertőtlenítése kiemelt higiéniai szabályok mellett történik.
 7. A személyzet csak maszkban és kesztyűben végezheti munkáját.
 8. A bejelentőlap kitöltésére a helyszínen nincs lehetőség, ezt előzetesen elküldjük Vendégeinknek, vagy letölthető innen. Kérjük, legyenek kedvesek személyenként kitölteni és elektronikus formában visszajuttatni részünkre, hogy meggyorsítsuk bejelentkezésüket, elkerüljük a torlódást a recepciónál!
 9. Érkezéskor az általános információkat írásos formában a szobában találják.
 10. Elutazáskor több szoba egyszerre történő fizetésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy érkezéskor vagy a tartózkodás alatt előre rendezzék számlájukat, így az elutazás időszakában elkerülhetjük a hosszabb várakozási időt is. Amennyiben mégis szükséges várakozni, a 1,5 méteres távolság betartása kötelező.
 11. A recepcióval történő kommunikációt, amennyiben lehetséges, szobai telefonon keresztül intézzék.
 12. A 250 fős étteremben egyidejűleg maximum 100 fő tartózkodhat, leülni a megterített asztalokhoz van lehetőség, melyek egymástól biztonságos távolságra helyezkednek el.
 13. A reggelinél a hideg ételeket adagosan betálalva az éttermi asztalra kihelyezzük, a meleg reggelit és az italokat (kávé, tea, gyümölcslé) kollégánk a megfelelő létszám esetén a svédasztalnál büfé rendszerben szervírozzák, egyébként felszolgálóinktól rendelhetők. Kérjük, a svédasztalnál az egymástól való 1,5 méteres távolság betartását.
 14. Ebédelni a’la carte, vagy snack étlap alapján van lehetőség, illetve továbbra is biztosítjuk a menüebédet 12:00-15:00 között, térítés ellenében az étteremben.
 15. A vacsora időpontját meghosszabbítottuk, 17:00 és 21:00 óra között fogyasztható. A vacsora létszámtól függően tányérszervizes, vagy büfé rendszerben történik, a svédasztalnál az ételeket kollégáink szervírozzák, kérjük, az előírt egymástól való 1,5 méteres távolság betartását.
 16. Az étkezés befejezése után minden asztalt, széket, eszközt fertőtlenítünk.
 17. Jó idő esetén vendégeink rendelkezésére áll a terasz is.
 18. A teljes wellness részlegen is fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre, a wellness szolgáltatásokat időszakosan használhatják Vendégeink, erre maximális létszámot határoztunk meg.
 19. A szaunában, gőzfürdőben és infraszaunában csak egy szobában lévő vendégek vagy családok tartózkodhatnak.
 20. Medencéinket klórral, wellness és fitnesz centrumunkat ózonnal fertőtlenítjük.
 21. A napozóágyakat, kezelő helyiségeket, valamint fitnesztermünk felszereléseit kollégáink fertőtlenítik, de ez igény esetén egyénileg is megtehető a kihelyezett fertőtlenítőszerek segítségével.

A szigorúbb szabályok mindannyiunk érdekét szolgálják. Azért, hogy Vendégeink pihenése biztonságosan és nyugodtan telhessen, az egész szálloda területén kötelező megtartani az egymástól való 1,5 méteres távolságot.

A változtatás jogát fenntartjuk figyelemmel kísérve a tapasztalatokat és a Kormány által hozott esetleges további intézkedéseket.

Szeretettel várjuk Önöket szállodánkban!

Üdvözlettel,
A Hotel Szieszta Csapat